raadhuisstraat 25
   3603 av maarssen
   tel 0346 561426

 

de makkelijke manier om eigenaren

 

met hun hond te herenigen!  

 
 

Jaarlijks raken in Nederland vele duizenden huisdieren hun baasje kwijt. Amivedi ontving in 2016 maar liefst 77.705 meldingen van vermiste en gevonden honden en katten. Een schamele 54 procent van deze dieren kwam uiteindelijk weer thuis terecht.

Een identificatiechip vergroot de kans dat een gevonden hond weer herenigd kan worden met z'n baasje, maar deze kan alleen worden afgelezen met behulp van een speciale prijzige reader.

Daarom is er nu de Animalert®, een penning voor honden, voorzien van een identificatiecode die iedereen kan aflezen met een smartphone, tablet of PC! Hierdoor kan een gevonden hond veel sneller thuis zijn.

 animalert vrijstaand

hoe werkt Animalert®

 

De Animalert® penning bevestig je aan de halsband van de hond en bevat een NFC-chip die werkt volgens het Near Field Communication systeem. Deze techniek is ontwikkeld om op korte afstand communicatie tussen apparaten mogelijk te maken. De meest bekende toepassing hiervan is contactloos betalen.

De NFC-chip in de penning van Animalert® kan worden afgelezen met een smartphone waarop deze functie is geactiveerd. Na het aflezen komt de vinder automatisch op de registratiepagina van de hond en is daarmee de eigenaar bekend. Niets staat dan een snelle hereniging in de weg!

Op dit moment ondersteunen 9 van de 10 grote smartphonefabrikanten deze technologie. Apple ondersteunt de technologie vanaf de iPhone 7 i.c.m. iOS 11.

Achterop de Animalert® penning staat ook een penningcode. Deze code kunnen vinders zonder een smartphone met NFC gebruiken om via de website animalert.eu alsnog de contactgegevens van de eigenaar van de gevonden hond te achterhalen.

 animalert smartphone

de voordelen van Animalert®  

  • Echt iedereen kan deze penning uitlezen. Alles wat hiervoor nodig is, is een smartphone of een PC.
  • Gegevens zijn snel, gemakkelijk én kosteloos door de eigenaar van de hond aan te passen, steeds weer opnieuw. Op vakantie? Een tijdelijk adres of telefoonnummer staat in een handomdraai online.
   animalert baliedisplay nl

de gegevens registreren


Let er wel op dat alle gegevens die hier worden ingevuld zichtbaar zullen zijn voor de vinder van het dier. Denk dus goed na of u uw adres wel of niet meteen wilt delen met een eventuele vinder van uw dier (of pas na bijvoorbeeld een telefoontje). Overigens zijn deze gegevens te allen tijde aan te passen of te verbeteren.

de Animalert hondenpenning is vanaf nu bij ons verkrijgbaar voor 14,50 euro.